saga oradea

Bitdefender este în mod constant numărul 1 datorită capacității sale de a evolua mai rapid decât programele periculoase. Tehnologiile noastre premiate folosesc algoritmi de învățare automată pentru a descoperi amenințări noi și necunoscute în câteva secunde, cu cea mai mare precizie. Bitdefender 2020 security suites ofera:

  • Protecție Windows – Protecție superioară și viteză fără compromis pentru Windows.
  • Protecție completă în timp real a datelor
  • Putere absolută integrată în cea mai eficientă soluție anti-malware disponibilă în prezent. Protecție automată ce depășește limitele unei soluții antivirus.
  • Tehnologia îmbunătățită bazată pe detecție comportamentală descoperă și blochează amenințările avansate și pe cele de tip ransomware.
  • Straturi multiple de protecție anti-ransomware. Mai multe niveluri de protecție ransomware îți securizează fișierele contra criptării – Protecția avansată de la Bitdefender împotriva amenințărilor ransomware te anunță cu privire la orice atac și împiedică pierderile de bani sau fișiere.
  • Protecție cameră web – Protecția avansată Bitdefender se extinde și asupra camerelor web ale tuturor dispozitivelor tale, pentru a împiedica orice acces neautorizat la datele tale confidențiale.
  • Actualizări permanente – Fiecare produs Bitdefender este conceput pentru a se actualiza automat și pentru a vă proteja împotriva celor mai avansate amenințări cibernetice de pe planetă.

Bitdefender 2020 security suites pentru a te proteja împotriva celor mai avansate amenințări cibernetice de pe planetă. Actualizările permanente sunt asigurate pentru fiecare produs Bitdefender și accelerează introducerea de noi caracteristici, simplificând actualizarea, upgrade-ul și instalarea securității Bitdefender.